Familie Mazereeuw

Al jarenlang is familie Mazereeuw een ondernemende familie en staan ze zo bekend in Urk en de wijde omgeving. Wij zijn Klaas, Gerrit en Geeske Mazereeuw. Wij zijn gestart met onze onderneming op 3 december 2015. Naast de verschillende ondernemingen die vader Klaas heeft opgestart in het verleden, waren ook wij, zoon Gerrit en schoondochter Geeske, toe aan een nieuwe uitdaging.

Succesvolle zaken

Vader Klaas heeft in 1988 de zeer succesvolle speelgoedzaak ‘De Wigwam’ gestart met zijn vrouw en tweede zoon. Van hieruit ontstond een kleine babyshop inpandig aan ‘de Wigwam’. Al gauw bleek de ruimte voor de babyartikelen te klein en was er steeds meer vraag naar, op het snel groeiende Urk. Vader Klaas en oudste zoon Cor hebben toen met behulp van de hele familie een prachtig pand van twaalfhonderd vierkante meter gebouwd voor een babyspeciaalzaak. Ook deze onderneming, gestart in 1998, was een groot succes. Deze onderneming is later overgenomen door lokale ondernemers en verhuisd naar een andere locatie.

Mooi pand & prachtige collectie

Met een mooi pand en prachtige collectie voor stijlvol en comfortabel slapen, willen wij in Urk en omgeving toonaangevend zijn.